Auto Service şi Reparatii Târgu Mureș

Euromaster Vladadel Chinezu

Auto Service şi Reparatii Târgu Mureș
Solicitați o ofertă

Adresă
Str. Pavel Chinezu Nr. 10
Place
540326  Târgu Mureș
Landline
0741 084 736
E-Mail
magazin2@drwheel.ro
Facebook
euromaster.ro
Video
euromaster înseamnă anvelope și întreținere autovehicule.
Website
www.drwheel.ro
Menu
www.drwheel.ro
Order
www.drwheel.ro

Informaţi

Vă așteptăm în centrul nostru de service Euromaster Vladadel Chinezu, unitate independentă care operează în regim de franciză a rețelei Euromaster. EUROMASTER este reţeaua europeană de service de anvelope şi întreţinere auto, leader al companiilor din domeniul său de activitate din Europa. Rețeaua activează în 18 ţări, operează în 2500 de centre - din care 800 din ele funcţionează în sistem de franciză. Euromaster colaborează și cu producătorii de anvelope consacrați și vă oferă anvelope pentru orice tip de vehicul (autoturisme, 4x4, camionete, camioane, utilaje agricole și industriale), aparținând unor mărci precum Michelin, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Pirelli, Goodyear etc., precum și piese și consumabile auto.

Keywords anvelope, baterie auto, anvelope iarna, cauciucuri iarna, anvelope vara, cauciucuri, michelin, jante, acumulatori auto, cauciucuri vara, jante aliaj, anvelope all season, anvelope iarna 205 55 r16, anvelope ro, cauciucuri iarna 205 55 r16, dot, antigel, anvelope vara 205 55 r16, cauciucuri all season, indice viteza anvelope, anvelope 205 55 r16, anvelope iarna 195 65 r15, anvelope ieftine, cauciucuri de vara, cauciucuri iarna 195 65 r15, euromaster, jante auto, 205 55 r16 iarna, 205 55 r16, cauciucuri de iarna, anvelope auto, michelin tires, service roti, verificare auto, tyre pressure, goodrich, bf goodrich, kleber, reparatie auto, geometrie auto, oferte anvelope, ulei motor, aer conditionat auto, schimb de ulei, michelin alpin, magazin de anvelope, anvelope targu mures, baterii auto targu mures, anvelope iarna targu mures, service auto targu mures.

Evaluări

Această intrare nu a fost evaluat:

Opening hours

Opțiuni de plată

Visa , Cash , MasterCard

Products And Services

 • Schimb ulei și filtre motor camion

  Ce beneficii vă asigură schimbul la timp a uleiului și a filtrelor: costuri mai mici, se reduce consumul de carburant, creșterea perioadei de exploatare a camionului prin reducerea uzurii pieselor motorului datorită unei mai bune lubrifieri, asigurându-se o răcire eficientă a componentelor motorului

  Link: Schimb ulei și filtre motor camion

 • Schimb plăcuțe și discuri frână camion

  Schimbarea la timp a plăcuțelor de frână conduce la o schimbare mai rară a discurilor, acestea putând fi schimbate la 2-3 schimburi de plăcuțe. Dacă însă plăcuțele de frână nu sunt schimbate la timp, acestea pot cauza deteriorarea discului de frână, astfel necesitând schimbarea ambelor discuri.

  Link: Schimb plăcuțe și discuri frână camion

 • Schimb amortizoare camion

  Amortizoarele trebuie schimbate atunci când: pe corp au fost descoperite urme de scurgeri de fluide; corpul este deformat; rigiditatea suspensiei a crescut; autovehiculul este vizibil lăsat într-o parte. Apelați cu încredere la Euromaster pentru schimbare amortizoare camion!

  Link: Schimb amortizoare camion

 • Schimb perne de aer

  În comparație cu arcurile lamelare, pernele de aer nu doar că presupun o întreținere mai puțin costisitoare, dar oferă și un avantaj important datorită faptului că sunt adaptabile la starea actuală a sarcinii vehiculului, cu o presiune variabil ajustabilă a aerului.

  Link: Schimb perne de aer

 • Schimb ulei cutie de viteză și grup diferențial

  Indiferent că vorbim de motor,transmisie sau diferențial,ele sunt mecanisme care necesită lubrifiere, pt a reduce fricțiunea și temperatura pieselor. Se recomandă schimbarea uleiului în cutia de viteze la fiecare a 3 schimbare a uleiului de motor sau când schimbarea treptelor se face cu dificultate.

  Link: Schimb ulei cutie de viteză și grup diferențial

 • Gresare camion și suprastructuri

  Toate angrenajele mecanice au nevoie de gresare. Gresarea se execută la 2 categorii de vehicule: Capete tractor și autocamioane, la care se gresează doar axa față. Autospeciale de tip transportor mașini, la care se gresează aproximativ 46 puncte de gresare, lacăte de frânare și coloane.

  Link: Gresare camion și suprastructuri

 • Verificare aer condiționat camion

  Aerul condiţionat auto necesită o atenţie şi o întreţinere regulată. Într-adevăr, o instalatie de aer condiţionat auto bine întreţinută vă asigură confortul la drum şi vă protejează sănătatea. Vă așteptăm în centrele noastre de service pt verificare sistem aer condiţionat camion. Contactați-ne acum!

  Link: Verificare aer condiționat camion

 • Încărcare cu freon sistem AC camion

  Încărcarea cu freon a instalației de AC trebuie efectuată anual, înainte de începerea sezonului cald, dar și în anumite situații specifice: când senzația de răcoare din camion nu mai este la fel de sesizabilă sau dacă pare mai cald decât ar trebui să fie la o anumită temperatură pe care ați setat-o.

  Link: Încărcare cu freon sistem AC camion

 • Diagnoză computerizată camion

  Diagnoza camionului se face cu un tester conectat la calculatorul vehiculului, care monitorizează cu ajutorul senzorilor diverşi parametri (temperaturi, presiuni, cantităţi), ce influenţează sistemul pe care îl gestionează.

  Link: Diagnoză computerizată camion

 • Verificare lichid răcire (antigel) camion

  Lichidul de răcire trebuie să fie întotdeauna și antigel. Acest fluid ajută lichidele din vehicul să nu înghețe la temperaturi foarte mici sau să fiarbă la temperaturi de peste 100° - situații des întâlnite pe timpul verii. Te așteptăm la Euromaster pentru înlocuire lichid răcire.

  Link: Verificare lichid răcire (antigel) camion

 • Verificare generală camion

  O verificare temeinică a camionului în urma căreia sunt identificate probleme tehnice, precum: sistem frânare, lichide și sistem iluminare, roți și anvelope, geometrie și diagnoză auto, prin verificarea computerului de bord al camionului pentru a se realiza un istoric al erorilor înregistrate.

  Link: Verificare generală camion

 • Înlocuire becuri camion

  Ai nevoie de înlocuirea becurilor pentru camionul tău și cauți un service profesionist și eficient? Echipa noastră are experiență în înlocuirea becurilor auto și este aici să te ajute! Indiferent de tipul becului de care ai nevoie, suntem pregătiți să oferim servicii rapide și de înaltă calitate!

  Link: Înlocuire becuri camion

 • Verificare și reglare faruri camion

  Verificarea și testarea luminilor exterioare ale autoturismului cuprinde farurile, stopurile, luminile de frânare, semnalizatoarele, luminile de marșarier și luminile de poziție. La Euromaster, tehnicienii vor verifica starea farurilor camionului dvs., conform celor mai noi standarde și tehnologii.

  Link: Verificare și reglare faruri camion

 • Pachet montaj anvelope autoturisme

  Pachetul de montare a anvelopelor include: - demontarea și montarea roții - dejantarea și jantarea anvelopei - perierea suprafețelor de sprijin - echilibrarea electronică a roții - controlul vizual al geometriei - umflarea anvelopei la presiunea corectă.

  Link: Pachet montaj anvelope autoturisme

 • Echilibrare anvelope autoturism

  Echilibrarea roților constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea roților se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi anvelopele.

  Link: Echilibrare anvelope autoturism

 • Verificare geometrie autoturism

  Geometria roţilor poate avea de suferit dacă treceţi cu maşina peste gropi, delimitatoare de viteză sau borduri. Aceasta poate duce la o uzură neuniformă a anvelopelor, senzaţia resimţită fiind aceea că maşina „trage” într-o parte, consumul de carburant creşte, iar anvelopele se uzează mai repede.

  Link: Verificare geometrie autoturism

 • Reglare Geometrie autoturism

  Reglarea geometriei vehiculului permite optimizarea ţinutei de drum şi a duratei de viaţă a anvelopelor. Geometria constă în controlul şi reglarea aliniamentelor celor 4 roţi ale vehiculului în funcţie de analiza uzurii pneurilor şi conform datelor furnizate de fabricantul automobilului.

  Link: Reglare Geometrie autoturism

 • Presurizare cu azot anvelope autoturism

  Umplerea anvelopelor cu azot permite păstrarea pentru mai mult timp a unei presiuni optime, cu efectul scăderii consumului de carburant.Azotul este preferat pentru presurizare deoarece este uşor de produs,nu arde, nu are miros şi regăsit în compoziția aerului atmosferic într-un procent semnificativ.

  Link: Presurizare cu azot anvelope autoturism

 • Schimb valve cu senzor de presiune

  În general, se recomandă ca schimbarea valvelor să aibă loc la fiecare schimbare de anvelope, pentru a se putea garanta siguranța oferită de acestea. Însă în cazul în care se observă anumite nereguli, ce pot ține de aspect sau de funcționalitate, acest proces poate fi realizat mult mai rapid.

  Link: Schimb valve cu senzor de presiune

 • Schimb senzor TPMS

  Senzorii TPMS sunt montați pentru a monitoriza în timp real presiunea din roți, fiind concepuți pentru a-i avertiza pe conducătorii auto atunci când presiunea scade sub cea recomandată de producătorul mașinii.

  Link: Schimb senzor TPMS

 • Hotel de anvelope autoturism

  Depozitate în hotelul de anvelope EUROMASTER, anvelopele dumneavoastră vor fi: - protejate de lumină; - într-un loc uscat și răcoros; - într-o clădire care este în conformitate cu constrângerile tehnice impuse de sistemul de asigurare; - departe de orice sursă producătoare de ozon.

  Link: Hotel de anvelope autoturism

 • Reparații anvelope (pană) autoturism

  Servicii de reparare/vulcanzire anvelope: Pana de cauciuc, Dezlipirea anvelopei, Cangrenarea anvelopei. Metode de reparare a anvelopelor perforate sau tăiate la Euromaster: Reparația prin interior la rece, Reparația prin interior la cald, Reparația prin exterior.

  Link: Reparații anvelope (pană) autoturism

 • Deplasare atelier mobil / autoturisme

  Ați rămas blocat în trafic din cauza problemelor cauzate de anvelope? Nici o problemă, sunați la Euromaster și noi venim oriunde pe teritoriul României, în ajutorul dumneavoastră.

  Link: Deplasare atelier mobil / autoturisme

 • Demontare/montare anvelope camion

  Demontarea/Montarea anvelopelor de camion este o operaţiune ce trebuie realizată de profesionişti, atât în cazul înlocuirii unei anvelope uzate, cât şi în cazul uneia crăpate. La Euromaster, acest serviciu este asigurat cu echipament şi utilaje speciale, de către tehnicieni experți.

  Link: Demontare/montare anvelope camion

 • Echilibrare anvelope camion

  La Euromaster, tehnicienii noştri efectuează echilibrarea anvelopelor de fiecare dată când ele sunt înlocuite. Echilibrarea elimină vibraţiile roţilor, asigură o deplasare mai confortabilă, randament kilometric crescut, uzură redusă a componentelor (pivoţi, bieletă) ca urmare a vibraţiilor scăzute.

  Link: Echilibrare anvelope camion

 • Verificare geometrie camion

  Îți dorești să îmbunătățești stabilitatea și eficiența camionului tău? Verificarea și reglarea geometriei roților este soluția! Beneficiile includ economii de combustibil, uzură uniformă a anvelopelor și siguranță sporită.

  Link: Verificare geometrie camion

 • Reglare Geometrie camion

  Îți dorești să îmbunătățești stabilitatea și eficiența camionului tău? Verificarea și reglarea geometriei roților este soluția! Beneficiile includ economii de combustibil, uzură uniformă a anvelopelor și siguranță sporită. Nu subestimați importanța alinierii roților camionului! Contactați-ne astăzi!

  Link: Reglare Geometrie camion

 • Permutare şi întoarcere pe jantă

  Permutarea şi întoarcerea anvelopelor pe jantă este un mod eficient de a reduce uzura neuniformă. Prin schimbarea roților între ele, potrivit schemei permutării anvelopelor la vehicule, uzura benzii de rulare poate fi distribuită în mod egal (simetric), reducând astfel uzura neuniformă.

  Link: Permutare şi întoarcere pe jantă

 • Recanelare

  Recanelarea este o operaţiune care reproduce profilul iniţial al anvelopei de camion, prelungind potenţialul de aderenţă a anvelopei şi păstrând performanţele sale. Operaţiunea este autorizată de codul rutier, recomandată de producători şi permite o creştere importantă a randamentului kilometric.

  Link: Recanelare

 • Reșapare

  Reșaparea este procesul de remanufacturare conceput pentru a extinde durata de viață utilă a anvelopelor. Reșaparea începe cu o inspecție de siguranță a anvelopei. Banda de rulare veche este îndepărtată și o bandă de rulare din cauciuc nouă este aplicată.

  Link: Reșapare

 • Reparaţii anvelope camion

  Atunci când este nevoie ca anvelopele să fie reparate, recomandăm să le aduceţi într-un service autorizat. La Euromaster, anvelopele vor fi reparate numai după o examinare atentă. Repararea la cald permite reutilizarea anvelopei şi menţine posibilităţile de reşapare.

  Link: Reparaţii anvelope camion

 • Intervenție în trafic anvelope camion

  Ați rămas blocat în trafic din cauza problemelor cauzate de anvelope? Nicio problemă, sunați la Euromaster şi noi venim oriunde pe teritoriul țării, în ajutorul dumneavoastră. Depanare în trafic anvelope de camion Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu ateliere mobile echipate adecvat pentru înlocuirea și repararea anvelopelor dumneavoastră. Vă rugăm să apelați numărul: 0743 012 904. Acoperire națională.

  Link: Intervenție în trafic anvelope camion

 • Deplasare atelier mobil / camion

  Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu ateliere mobile echipate adecvat pentru înlocuirea și repararea anvelopelor dumneavoastră de camion.

  Link: Deplasare atelier mobil / camion

 • Demontare/montare anvelope agricole

  La Euromaster, vă punem la dispoziţie personal calificat şi materialele necesare pentru anvelopele vehiculelor dvs. De asemenea, în service-urile noastre veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a schimba anvelopele utilajelor agricole.

  Link: Demontare/montare anvelope agricole

 • Reparaţii anvelope agricole

  Reparaţiile anvelopelor agricole trebuie evaluate şi efectuate de către specialişti. La Euromaster, toate reparaţiile la cald efectuate sunt garantate să reziste la presiune, încălzire, rulare şi uzură.

  Link: Reparaţii anvelope agricole

 • Intervenție în locația solicitată / mașini agricole

  Ați rămas blocat în trafic din cauza problemelor cauzate de anvelope? Nicio problemă, sunați la Euromaster şi noi venim oriunde pe teritoriul țării, în ajutorul dumneavoastră. Depanare în trafic anvelope agricole Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu ateliere mobile echipate adecvat pentru înlocuirea și repararea anvelopelor dumneavoastră. Vă rugăm să apelați numărul: 0743 010 585. Acoperire națională.

  Link: Intervenție în locația solicitată / mașini agricole

 • Demontare/montare anvelope industriale

  La Euromaster, vă punem la dispoziţie personal calificat şi materialele necesare pentru anvelopele vehiculelor dumneavoastră. La noi veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a schimba anvelopele vehiculelor industriale pentru construcţii civile, terasament sau manutanţă.

  Link: Demontare/montare anvelope industriale

 • Reparaţii anvelope industriale

  Reparaţiile anvelopelor industriale trebuie evaluate şi efectuate de către specialişti. La Euromaster, toate reparaţiile la cald efectuate sunt garantate să reziste la presiune, încălzire, rulare şi uzură.

  Link: Reparaţii anvelope industriale

 • Intervenție în locația solicitată / utilaje industriale

  Ați rămas blocat în trafic din cauza problemelor cauzate de anvelope? Nicio problemă, sunați la Euromaster şi noi venim oriunde pe teritoriul țării, în ajutorul dumneavoastră. Depanare în trafic anvelope industriale Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu ateliere mobile echipate adecvat pentru înlocuirea și repararea anvelopelor dumneavoastră. Vă rugăm să apelați numărul: 0743 010 585. Acoperire națională.

  Link: Intervenție în locația solicitată / utilaje industriale

 • Înlocuire amortizoare autoturism

  Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți, tehnicienii noștri controlează vizual starea amortizoarelor și etanșeitatea acestora la fiecare intervenție. În cazul în care constatați unul sau mai multe din semnele defectării amortizoarelor, nu ezitați să apelați la Euromaster!

  Link: Înlocuire amortizoare autoturism

 • Înlocuire acumulatori auto

  Bateria de acumulatoare constituie sursa de energie necesară pentru pornirea motorului și alimentarea consumatorilor electrici ai automobilului. La Euromaster dispunem de o gamă diversificată de baterii auto, indiferent de amperaj sau tipul vehiculului.

  Link: Înlocuire acumulatori auto

 • Testare acumulatori auto

  Diagnosticul regulat al bateriei este unul dintre modurile de îngrijire a stării sale. La Euromaster verificăm bateria și martorul bateriei, dacă este pe culoarea verde. În caz contrar, vom înlocui bateria veche cu una nouă, astfel încât mașina dvs. să funcționeze în cei mai buni parametri.

  Link: Testare acumulatori auto

 • Încărcare cu freon sistem AC autoturism

  Încărcarea cu freon a instalației de AC trebuie efectuată anual, înainte de începerea sezonului cald, dar și în anumite situații specifice: când senzația de răcoare din mașină nu mai este la fel de sesizabilă sau dacă pare mai cald decât ar trebui să fie la o anumită temperatură pe care ați setat-o.

  Link: Încărcare cu freon sistem AC autoturism

 • Ștergătoare parbriz autoturism

  Ştergătoarele auto trebuie să fie înlocuite în fiecare an, fie înaintea iernii - deoarece soarele puternic de vară le-a afectat, fie înaintea verii - deoarece substanțele de dezghețare și din timpul iernii au contribuit la degradarea materialului din care sunt fabricate ștergătoarele.

  Link: Ștergătoare parbriz autoturism

 • Verificare sistem de frânare autoturism

  Experţii Euromaster controlează vizual sistemul de frânare și înlocuiesc elementele cheie ale pieselor de uzură din sistemul de frânare (plăcuţe de frână, disc de frână, lichid de frână). Experţii Euromaster vă propun un bilanţ complet al sistemului de frânare, la cerere.

  Link: Verificare sistem de frânare autoturism

 • Schimb ulei şi filtre autoturism

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreținerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an. Odată cu acest schimb de ulei, trebuie înlocuit și filtrul de combustibil.

  Link: Schimb ulei şi filtre autoturism

 • Verificare aer condiţionat autoturism

  Aerul condiţionat auto necesită o atenţie şi o întreţinere regulată. Într-adevăr, o instalatie de aer condiţionat auto bine întreţinută vă asigură confortul la drum şi vă protejează sănătatea. Vă așteptăm în centrele noastre de service pt verificare sistem aer condiţionat auto. Contactați-ne acum!

  Link: Verificare aer condiţionat autoturism

 • Igienizare aer condiţionat autoturism

  La Euromaster, igienizarea sistemului AC se realizează cu ajutorul Generatorului de ozon FORCH - o soluție eficientă de igienizare a sistemului AC, care îndepărtează bacteriile și microorganismele (inclusiv SARS-COV-2), înlăturând totodată și mirosurile neplăcute.

  Link: Igienizare aer condiţionat autoturism

 • Verificare lichid frână autoturism

  Lichidul de frână este folosit în sistemele de frânare hidraulice pentru a întări forța acestora, atunci când șoferul acționează pedala de frânare. Nivelul optim al acestui lichid auto este foarte important în procesul de încetinire a autoturismului, în condiții de siguranță deplină.

  Link: Verificare lichid frână autoturism

 • Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

  Lichidul de răcire trebuie să fie întotdeauna și antigel. Acest fluid ajută lichidele din vehicul să nu înghețe la temperaturi foarte mici sau să fiarbă la temperaturi de peste 100° - situații des întâlnite pe timpul verii. Te așteptăm la Euromaster pentru înlocuire lichid răcire.

  Link: Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

 • Verificare generală autoturism

  Verificarea generală a autoturismului presupune identificarea problemelor tehnice, precum: sistem frânare, lichide, sistem iluminare, roți și anvelope, geometrie și diagnoză auto, prin verificarea computerului de bord al mașinii pentru a se realiza un istoric al erorilor înregistrate.

  Link: Verificare generală autoturism

 • Diagnoză computerizată autoturism

  Diagnoza unui autovehiculul se realizează cu un tester conectat la calculatorul autovehiculului, care monitorizează cu ajutorul senzorilor diverşi parametri (temperaturi, presiuni, cantităţi), ce influenţează sistemul pe care îl gestionează.

  Link: Diagnoză computerizată autoturism

 • Înlocuire becuri auto

  Ai nevoie de înlocuirea becurilor mașinii tale și cauți un service profesionist și eficient? Echipa noastră are experiență în înlocuirea becurilor auto și este aici să te ajute! Indiferent de tipul becului de care ai nevoie, suntem pregătiți să oferim servicii rapide și de înaltă calitate!

  Link: Înlocuire becuri auto

 • Verificare și reglare faruri autoturism

  Verificarea și testarea luminilor exterioare ale autoturismului vizează farurile, stopurile, luminile de frânare, semnalizatoarele, luminile de marșarier și luminile de poziție. La Euromaster, tehnicienii vor verifica starea farurilor conform celor mai noi standarde și tehnologii.

  Link: Verificare și reglare faruri autoturism

Domenii de activitate

Auto Service şi Reparatii
0741084736 0741-084-736 +40741084736

Map Str. Pavel Chinezu Nr. 10

Loading map...