Auto Service şi Reparatii Târgu Mureș

Euromaster Vladadel Tisei 21

Auto Service şi Reparatii Târgu Mureș
Solicitați o ofertă

Adresă
Str. Tisei Nr. 21
Place
540251  Târgu Mureș
Landline
0757 511 650
E-Mail
magazin1@drwheel.ro
Facebook
euromaster.ro
Video
www.youtube.com
Website
www.drwheel.ro
Menu
www.drwheel.ro
Order
www.drwheel.ro

Informaţi

Vă așteptăm în centrul nostru de service Euromaster Vladadel Tisei 21, unitate independentă care operează în regim de franciză a rețelei Euromaster. EUROMASTER este reţeaua europeană de service de anvelope şi întreţinere auto, leader al companiilor din domeniul său de activitate din Europa. Rețeaua activează în 18 ţări, operează în 2500 de centre - din care 800 din ele funcţionează în sistem de franciză. Euromaster colaborează și cu producătorii de anvelope consacrați și vă oferă anvelope pentru orice tip de vehicul (autoturisme, 4x4, camionete, camioane, utilaje agricole și industriale), aparținând unor mărci precum Michelin, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Pirelli, Goodyear etc., precum și piese și consumabile auto.

Keywords anvelope, magazin anvelope, service auto, vulcanizare, schimb anvelope, reparatii auto, baterie auto, anvelope iarna, cauciucuri iarna, anvelope vara, cauciucuri, michelin, jante, acumulatori auto, cauciucuri vara, jante aliaj, anvelope all season, anvelope iarna 205 55 r16, anvelope ro, cauciucuri iarna 205 55 r16, dot, antigel, anvelope vara 205 55 r16, cauciucuri all season, indice viteza anvelope, anvelope 205 55 r16, anvelope iarna 195 65 r15, anvelope ieftine, cauciucuri de vara, cauciucuri iarna 195 65 r15, euromaster, jante auto, 205 55 r16, 205 55 r16 iarna, cauciucuri de iarna, anvelope auto, michelin tires, service roti, verificare auto, auto pneu, tyre pressure, goodrich, reparatie auto, geometrie auto, oferte anvelope, ulei motor, aer conditionat auto, schimb de ulei, michelin alpin 6, magazin de anvelope targu mures, anvelope targu mures, baterii auto targu mures, service auto targu mures, anvelope iarna targu mures.

Evaluări

Această intrare nu a fost evaluat:

Opening hours

Opțiuni de plată

Visa , Cash , MasterCard

Products And Services

 • Pachet montaj anvelope autoturisme

  Pachetul de montare a anvelopelor include: - demontarea și montarea roții - dejantarea și jantarea anvelopei - perierea suprafețelor de sprijin - echilibrarea electronică a roții - controlul vizual al geometriei - umflarea anvelopei la presiunea corectă.

  Link: Pachet montaj anvelope autoturisme

 • Echilibrare anvelope autoturism

  Echilibrarea roților constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea roților se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi anvelopele.

  Link: Echilibrare anvelope autoturism

 • Verificare geometrie autoturism

  Geometria roţilor poate avea de suferit dacă treceţi cu maşina peste gropi, delimitatoare de viteză sau borduri. Aceasta poate duce la o uzură neuniformă a anvelopelor, senzaţia resimţită fiind aceea că maşina „trage” într-o parte, consumul de carburant creşte, iar anvelopele se uzează mai repede.

  Link: Verificare geometrie autoturism

 • Reglare Geometrie autoturism

  Reglarea geometriei vehiculului permite optimizarea ţinutei de drum şi a duratei de viaţă a anvelopelor. Geometria constă în controlul şi reglarea aliniamentelor celor 4 roţi ale vehiculului în funcţie de analiza uzurii pneurilor şi conform datelor furnizate de fabricantul automobilului.

  Link: Reglare Geometrie autoturism

 • Presurizare cu azot anvelope autoturism

  Umplerea anvelopelor cu azot permite păstrarea pentru mai mult timp a unei presiuni optime, cu efectul scăderii consumului de carburant.Azotul este preferat pentru presurizare deoarece este uşor de produs,nu arde, nu are miros şi regăsit în compoziția aerului atmosferic într-un procent semnificativ.

  Link: Presurizare cu azot anvelope autoturism

 • Schimb valve cu senzor de presiune

  În general, se recomandă ca schimbarea valvelor să aibă loc la fiecare schimbare de anvelope, pentru a se putea garanta siguranța oferită de acestea. Însă în cazul în care se observă anumite nereguli, ce pot ține de aspect sau de funcționalitate, acest proces poate fi realizat mult mai rapid.

  Link: Schimb valve cu senzor de presiune

 • Schimb senzor TPMS

  Senzorii TPMS sunt montați pentru a monitoriza în timp real presiunea din roți, fiind concepuți pentru a-i avertiza pe conducătorii auto atunci când presiunea scade sub cea recomandată de producătorul mașinii.

  Link: Schimb senzor TPMS

 • Hotel de anvelope autoturism

  Depozitate în hotelul de anvelope EUROMASTER, anvelopele dumneavoastră vor fi: - protejate de lumină; - într-un loc uscat și răcoros; - într-o clădire care este în conformitate cu constrângerile tehnice impuse de sistemul de asigurare; - departe de orice sursă producătoare de ozon.

  Link: Hotel de anvelope autoturism

 • Reparații anvelope (pană) autoturism

  Servicii de reparare/vulcanzire anvelope: Pana de cauciuc, Dezlipirea anvelopei, Cangrenarea anvelopei. Metode de reparare a anvelopelor perforate sau tăiate la Euromaster: Reparația prin interior la rece, Reparația prin interior la cald, Reparația prin exterior.

  Link: Reparații anvelope (pană) autoturism

 • Deplasare atelier mobil / autoturisme

  Ați rămas blocat în trafic din cauza problemelor cauzate de anvelope? Nici o problemă, sunați la Euromaster și noi venim oriunde pe teritoriul României, în ajutorul dumneavoastră.

  Link: Deplasare atelier mobil / autoturisme

 • Înlocuire amortizoare autoturism

  Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți, tehnicienii noștri controlează vizual starea amortizoarelor și etanșeitatea acestora la fiecare intervenție. În cazul în care constatați unul sau mai multe din semnele defectării amortizoarelor, nu ezitați să apelați la Euromaster!

  Link: Înlocuire amortizoare autoturism

 • Înlocuire acumulatori auto

  Bateria de acumulatoare constituie sursa de energie necesară pentru pornirea motorului și alimentarea consumatorilor electrici ai automobilului. La Euromaster dispunem de o gamă diversificată de baterii auto, indiferent de amperaj sau tipul vehiculului.

  Link: Înlocuire acumulatori auto

 • Testare acumulatori auto

  Diagnosticul regulat al bateriei este unul dintre modurile de îngrijire a stării sale. La Euromaster verificăm bateria și martorul bateriei, dacă este pe culoarea verde. În caz contrar, vom înlocui bateria veche cu una nouă, astfel încât mașina dvs. să funcționeze în cei mai buni parametri.

  Link: Testare acumulatori auto

 • Încărcare cu freon sistem AC autoturism

  Încărcarea cu freon a instalației de AC trebuie efectuată anual, înainte de începerea sezonului cald, dar și în anumite situații specifice: când senzația de răcoare din mașină nu mai este la fel de sesizabilă sau dacă pare mai cald decât ar trebui să fie la o anumită temperatură pe care ați setat-o.

  Link: Încărcare cu freon sistem AC autoturism

 • Ștergătoare parbriz autoturism

  Ştergătoarele auto trebuie să fie înlocuite în fiecare an, fie înaintea iernii - deoarece soarele puternic de vară le-a afectat, fie înaintea verii - deoarece substanțele de dezghețare și din timpul iernii au contribuit la degradarea materialului din care sunt fabricate ștergătoarele.

  Link: Ștergătoare parbriz autoturism

 • Verificare sistem de frânare autoturism

  Experţii Euromaster controlează vizual sistemul de frânare și înlocuiesc elementele cheie ale pieselor de uzură din sistemul de frânare (plăcuţe de frână, disc de frână, lichid de frână). Experţii Euromaster vă propun un bilanţ complet al sistemului de frânare, la cerere.

  Link: Verificare sistem de frânare autoturism

 • Schimb ulei şi filtre autoturism

  Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreținerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an. Odată cu acest schimb de ulei, trebuie înlocuit și filtrul de combustibil.

  Link: Schimb ulei şi filtre autoturism

 • Verificare aer condiţionat autoturism

  Aerul condiţionat auto necesită o atenţie şi o întreţinere regulată. Într-adevăr, o instalatie de aer condiţionat auto bine întreţinută vă asigură confortul la drum şi vă protejează sănătatea. Vă așteptăm în centrele noastre de service pt verificare sistem aer condiţionat auto. Contactați-ne acum!

  Link: Verificare aer condiţionat autoturism

 • Igienizare aer condiţionat autoturism

  La Euromaster, igienizarea sistemului AC se realizează cu ajutorul Generatorului de ozon FORCH - o soluție eficientă de igienizare a sistemului AC, care îndepărtează bacteriile și microorganismele (inclusiv SARS-COV-2), înlăturând totodată și mirosurile neplăcute.

  Link: Igienizare aer condiţionat autoturism

 • Verificare lichid frână autoturism

  Lichidul de frână este folosit în sistemele de frânare hidraulice pentru a întări forța acestora, atunci când șoferul acționează pedala de frânare. Nivelul optim al acestui lichid auto este foarte important în procesul de încetinire a autoturismului, în condiții de siguranță deplină.

  Link: Verificare lichid frână autoturism

 • Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

  Lichidul de răcire trebuie să fie întotdeauna și antigel. Acest fluid ajută lichidele din vehicul să nu înghețe la temperaturi foarte mici sau să fiarbă la temperaturi de peste 100° - situații des întâlnite pe timpul verii. Te așteptăm la Euromaster pentru înlocuire lichid răcire.

  Link: Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

 • Verificare generală autoturism

  Verificarea generală a autoturismului presupune identificarea problemelor tehnice, precum: sistem frânare, lichide, sistem iluminare, roți și anvelope, geometrie și diagnoză auto, prin verificarea computerului de bord al mașinii pentru a se realiza un istoric al erorilor înregistrate.

  Link: Verificare generală autoturism

 • Diagnoză computerizată autoturism

  Diagnoza unui autovehiculul se realizează cu un tester conectat la calculatorul autovehiculului, care monitorizează cu ajutorul senzorilor diverşi parametri (temperaturi, presiuni, cantităţi), ce influenţează sistemul pe care îl gestionează.

  Link: Diagnoză computerizată autoturism

 • Înlocuire becuri auto

  Ai nevoie de înlocuirea becurilor mașinii tale și cauți un service profesionist și eficient? Echipa noastră are experiență în înlocuirea becurilor auto și este aici să te ajute! Indiferent de tipul becului de care ai nevoie, suntem pregătiți să oferim servicii rapide și de înaltă calitate!

  Link: Înlocuire becuri auto

 • Verificare și reglare faruri autoturism

  Verificarea și testarea luminilor exterioare ale autoturismului vizează farurile, stopurile, luminile de frânare, semnalizatoarele, luminile de marșarier și luminile de poziție. La Euromaster, tehnicienii vor verifica starea farurilor conform celor mai noi standarde și tehnologii.

  Link: Verificare și reglare faruri autoturism

Domenii de activitate

Auto Service şi Reparatii
0757511650 0757-511-650 +40757511650

Map Str. Tisei Nr. 21

Loading map...