Auto Service şi Reparatii Craiova

Euromaster Craiova

Auto Service şi Reparatii Craiova
Solicitați o ofertă

Adresă
Str. Râului Nr. 399
Place
200182  Craiova
Landline
0251 425 051
E-Mail
craiova.ro@euromaster.com
Website
www.euromaster.ro
Reservations
www.euromaster.com
Menu
www.euromaster.ro

Informaţi

Vă așteptăm în centrul nostru de service Euromaster Craiova, unitate a rețelei Euromaster. EUROMASTER este reţeaua europeană de service de anvelope şi întreţinere auto, leader al companiilor din domeniul său de activitate din Europa. Rețeaua activează în 18 ţări, operează în 2500 de centre - din care 800 din ele funcţionează în sistem de franciză. Euromaster colaborează și cu producătorii de anvelope consacrați și vă oferă anvelope pentru orice tip de vehicul (autoturisme, 4x4, camionete, camioane, utilaje agricole și industriale), aparținând unor mărci precum Michelin, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Pirelli, Goodyear etc., precum și piese și consumabile auto.

Keywords craiova, anvelope, baterie auto, anvelope iarna, cauciucuri iarna, anvelope vara, cauciucuri, michelin, jante, acumulatori auto, cauciucuri vara, jante aliaj, anvelope all season, anvelope iarna 205 55 r16, anvelope ro, cauciucuri iarna 205 55 r16, dot, antigel, anvelope vara 205 55 r16, cauciucuri all season, indice viteza anvelope, anvelope 205 55 r16, anvelope iarna 195 65 r15, anvelope ieftine craiova, cauciucuri de vara, cauciucuri iarna 195 65 r15, euromaster, jante auto, 205 55 r16, 205 55 r16 iarna, cauciucuri de iarna, anvelope auto craiova, michelin tires, service roti craiova, verificare auto, auto pneu, tyre pressure, goodrich, michelin pilot sport 3 195 45 r16, bf goodrich, kleber, reparatie auto, service auto craiova, michelin pilot sport 4, 195 55 r16 michelin, michelin all season, oferte anvelope, ulei motor, aer conditionat auto, schimb de ulei.

Evaluări

Această intrare nu a fost evaluat:

Opening hours

Opțiuni de plată

Visa , Cash , MasterCard

Produsele Noastre

 • Pachet Montaj Anvelope

  Pachetul include: - demontarea și montarea roții - dejantarea și jantarea anvelopei - perierea suprafețelor de sprijin - echilibrarea electronică a roții - controlul vizual al geometriei - umflarea anvelopei la presiunea corectă.

  Link: Pachet Montaj Anvelope

 • Echilibrare anvelope

  Echilibrarea roților constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea roților se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi anvelopele.

  Link: Echilibrare anvelope

 • Hotel Anvelope

  Depozitate în hotelul de anvelope EUROMASTER, anvelopele dumneavoastră vor fi: protejate de lumină, într-un loc uscat și răcoros, într-o clădire care este în conformitate cu constrângerile tehnice impuse de sistemul de asigurare, departe de orice sursă producătoare de ozon.

  Link: Hotel Anvelope

 • Reparatie anvelopa (pana)

  La Euromaster, repararea și vulcanizarea anvelopelor constituie o adevărată operațiune tehnică, care vă permite să vă continuați drumul fără riscuri și fără griji. Principalele etape ale reparației: -curăţarea şi inspectarea în detaliu -pregătirea anvelopei -curăţarea cauciucului -aplicarea unei piese speciale numite „ciupercă” -testarea anvelopei sub presiune.

  Link: Reparatie anvelopa (pana)

 • Schimb Valve cu senzor de presiune

  Valvele sunt adesea ignorate la schimbarea anvelopelor, iar aceasta este o mare greșeală. Valvele defecte sunt o cauză aproape la fel de frecventă a deflației anvelopelor ca și înțeparea acestora. Valvele de cauciuc trebuie înlocuite la fiecare schimbare a anvelopelor. În cazul valvelor metalice (frecvent utilizate cu jante de aluminiu), se recomandă înlocuirea cartușului valvei. Nu uitați nici de piulițele valvelor care împiedică pătrunderea murdăriei și umezelii în anvelopă. În caz contrar, sistemul nu își va mai îndeplini rolul și nu îl va avertiza pe șofer cu privire la anomaliile presiunii din anvelope. Fiți conștienți de faptul că nu fiecare service de anvelope poate gestiona corect sistemul TPMS, deoarece necesită instrumente și personal calificat. Așadar, apelați întotdeauna la un service auto cu personal calificat pentru înlocuirea valvelor cu senzor de presiune.

  Link: Schimb Valve cu senzor de presiune

 • Schimb senzor TPMS

  Senzorii TPMS sunt montați pentru a monitoriza presiunea din roți, fiind concepuți pentru a-i avertiza pe conducătorii auto atunci când presiunea scade sub cea recomandată de producătorul mașinii. Acești senzori au rolul de a monitoriza în continuu presiunea din anvelope, iar în momentul în care aceasta scade la unul sau la mai multe anvelope, un martor luminos se va aprinde în bord, atenționându-vă că există o problemă în acest sens. Ce mai trebuie să știți este faptul că există două tipuri de sisteme de monitorizare a presiunii în anvelope, acestea influențând direct procesul de schimbare a anvelopelor de vară cu cele de iarnă sau invers, și pe cel de înlocuire definitivă a anvelopelor.

  Link: Schimb senzor TPMS

Domenii de activitate

Auto Service şi Reparatii
0251425051 0251-425-051 +40251425051

Map Str. Râului Nr. 399

Loading map...