Auto Service şi Reparatii Bucuresti

Euromaster Depozitul de Baterii Berceni

Auto Service şi Reparatii Bucuresti
Solicitați o ofertă

Adresă
Intrarea Ciurului Nr. 1, Sector 4
Place
041714  Bucuresti
Landline
0748 632 886
E-Mail
ddb.berceni@gmail.com
Website
depozituldebaterii.ro
Menu
depozituldebaterii.ro

Informaţi

Vă așteptăm în centrul nostru de service Euromaster Depozitul de Baterii Berceni, unitate independentă care operează în regim de franciză a rețelei Euromaster. EUROMASTER este reţeaua europeană de service de anvelope şi întreţinere auto, leader al companiilor din domeniul său de activitate din Europa. Rețeaua activează în 18 ţări, operează în 2500 de centre - din care 800 din ele funcţionează în sistem de franciză. Euromaster colaborează și cu producătorii de anvelope consacrați și vă oferă anvelope pentru orice tip de vehicul (autoturisme, 4x4, camionete, camioane, utilaje agricole și industriale), aparținând unor mărci precum Michelin, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Pirelli, Goodyear etc., precum și piese și consumabile auto.

Keywords anvelope, baterie auto, anvelope iarna, cauciucuri iarna, anvelope vara, cauciucuri, michelin, jante, acumulatori auto, cauciucuri vara, jante aliaj, anvelope all season, anvelope iarna 205 55 r16, anvelope ro, cauciucuri iarna 205 55 r16, dot, antigel, anvelope vara 205 55 r16, cauciucuri all season, indice viteza anvelope, anvelope 205 55 r16, anvelope iarna 195 65 r15, anvelope ieftine, cauciucuri de vara, cauciucuri iarna 195 65 r15, euromaster, jante auto, 205 55 r16, 205 55 r16 iarna, cauciucuri de iarna, anvelope auto, michelin tires, service roti, verificare auto, auto pneu, tyre pressure, goodrich, michelin pilot sport 3 195 45 r16, bf goodrich, kleber, reparatie auto bucuresti, michelin pilot sport 4, service auto sector 4, reparatie auto, service auto berceni, service auto bucuresti, michelin power 5, geometrie auto, 195 55 r16 michelin, michelin all season, oferte anvelope, ulei motor, aer conditionat auto, schimb de ulei, michelin alpin 6, michelin pilot road 5, magazin de anvelope, anvelope bucuresti, baterii auto bucuresti, anvelope iarna bucuresti.

Evaluări

Această intrare nu a fost evaluat:

Opening hours

Opțiuni de plată

Visa , Cash , MasterCard

Products And Services

  • Pachet montaj anvelope autoturisme

    Pachetul de montare a anvelopelor include: - demontarea și montarea roții - dejantarea și jantarea anvelopei - perierea suprafețelor de sprijin - echilibrarea electronică a roții - controlul vizual al geometriei - umflarea anvelopei la presiunea corectă.

    Link: Pachet montaj anvelope autoturisme

  • Echilibrare anvelope autoturism

    Echilibrarea roților constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea roților se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi anvelopele.

    Link: Echilibrare anvelope autoturism

  • Verificare geometrie autoturism

    Geometria roţilor poate avea de suferit dacă treceţi cu maşina peste gropi, delimitatoare de viteză sau borduri. Aceasta poate duce la o uzură neuniformă a anvelopelor, senzaţia resimţită fiind aceea că maşina „trage” într-o parte, consumul de carburant creşte, iar anvelopele se uzează mai repede.

    Link: Verificare geometrie autoturism

  • Reglare Geometrie autoturism

    Reglarea geometriei vehiculului permite optimizarea ţinutei de drum şi a duratei de viaţă a anvelopelor. Geometria constă în controlul şi reglarea aliniamentelor celor 4 roţi ale vehiculului în funcţie de analiza uzurii pneurilor şi conform datelor furnizate de fabricantul automobilului.

    Link: Reglare Geometrie autoturism

  • Presurizare cu azot anvelope autoturism

    Umplerea anvelopelor cu azot permite păstrarea pentru mai mult timp a unei presiuni optime, cu efectul scăderii consumului de carburant. Azotul este preferat pentru presurizare deoarece este uşor de produs, nu arde, nu are miros şi este regăsit în compoziția aerului atmosferic într-un procent semnificativ.

    Link: Presurizare cu azot anvelope autoturism

  • Schimb valve cu senzor de presiune

    În general, se recomandă ca schimbarea valvelor să aibă loc la fiecare schimbare de anvelope, pentru a se putea garanta siguranța oferită de acestea. Însă în cazul în care se observă anumite nereguli, ce pot ține de aspect sau de funcționalitate, acest proces poate fi realizat mult mai rapid.

    Link: Schimb valve cu senzor de presiune

  • Schimb senzor TPMS

    Senzorii TPMS sunt montați pentru a monitoriza în timp real presiunea din roți, fiind concepuți pentru a-i avertiza pe conducătorii auto atunci când presiunea scade sub cea recomandată de producătorul mașinii.

    Link: Schimb senzor TPMS

  • Hotel de anvelope autoturism

    Depozitate în hotelul de anvelope EUROMASTER, anvelopele dumneavoastră vor fi: - protejate de lumină; - într-un loc uscat și răcoros; - într-o clădire care este în conformitate cu constrângerile tehnice impuse de sistemul de asigurare; - departe de orice sursă producătoare de ozon.

    Link: Hotel de anvelope autoturism

  • Reparații anvelope (pană) autoturism

    Servicii de reparare/vulcanzire anvelope: Pana de cauciuc, Dezlipirea anvelopei, Cangrenarea anvelopei. Metode de reparare a anvelopelor perforate sau tăiate la Euromaster: Reparația prin interior la rece, Reparația prin interior la cald, Reparația prin exterior.

    Link: Reparații anvelope (pană) autoturism

  • Înlocuire amortizoare autoturism

    Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți, tehnicienii noștri controlează vizual starea amortizoarelor și etanșeitatea acestora la fiecare intervenție. În cazul în care constatați unul sau mai multe din semnele defectării amortizoarelor, nu ezitați să apelați la Euromaster!

    Link: Înlocuire amortizoare autoturism

  • Înlocuire acumulatori auto

    Bateria de acumulatoare constituie sursa de energie necesară pentru pornirea motorului și alimentarea consumatorilor electrici ai automobilului. La Euromaster dispunem de o gamă diversificată de baterii auto, indiferent de amperaj sau tipul vehiculului.

    Link: Înlocuire acumulatori auto

  • Testare acumulatori auto

    Diagnosticul regulat al bateriei este unul dintre modurile de îngrijire a stării sale. La Euromaster verificăm bateria și martorul bateriei, dacă este pe culoarea verde. În caz contrar, vom înlocui bateria veche cu una nouă, astfel încât mașina dvs. să funcționeze în cei mai buni parametri.

    Link: Testare acumulatori auto

  • Încărcare cu freon sistem AC autoturism

    Încărcarea cu freon a instalației de AC trebuie efectuată anual, înainte de începerea sezonului cald, dar și în anumite situații specifice: când senzația de răcoare din mașină nu mai este la fel de sesizabilă sau dacă pare mai cald decât ar trebui să fie la o anumită temperatură pe care ați setat-o.

    Link: Încărcare cu freon sistem AC autoturism

  • Ștergătoare parbriz autoturism

    Ştergătoarele auto trebuie să fie înlocuite în fiecare an, fie înaintea iernii - deoarece soarele puternic de vară le-a afectat, fie înaintea verii - deoarece substanțele de dezghețare și din timpul iernii au contribuit la degradarea materialului din care sunt fabricate ștergătoarele.

    Link: Ștergătoare parbriz autoturism

  • Verificare sistem de frânare autoturism

    Experţii Euromaster controlează vizual sistemul de frânare și înlocuieşte elementele cheie ale pieselor de uzură din sistemul de frânare (plăcuţe de frână, disc de frână, lichid de frână). Experţii Euromaster vă propun un bilanţ complet al sistemului de frânare, la cerere.

    Link: Verificare sistem de frânare autoturism

  • Schimb ulei şi filtre autoturism

    Înlocuirea uleiului de motor face parte din întreținerea regulată a vehiculului dumneavoastră: efectuaţi golirea motorului cel puţin o dată pe an. Odată cu acest schimb de ulei, trebuie înlocuit și filtrul de combustibil.

    Link: Schimb ulei şi filtre autoturism

  • Verificare aer condiţionat autoturism

    Aerul condiţionat auto necesită o atenţie şi o întreţinere regulată. Într-adevăr, o instalatie de aer condiţionat auto bine întreţinută vă asigură confortul la drum şi vă protejează sănătatea. Vă așteptăm în centrele noastre de service pt verificare sistem aer condiţionat camion. Contactați-ne acum!

    Link: Verificare aer condiţionat autoturism

  • Igienizare aer condiţionat autoturism

    La Euromaster, igienizarea sistemului AC se realizează cu ajutorul Generatorului de ozon FORCH - o soluție eficientă de igienizare a sistemului AC, care îndepărtează bacteriile și microorganismele (inclusiv SARS-COV-2), înlăturând totodată și mirosurile neplăcute.

    Link: Igienizare aer condiţionat autoturism

  • Verificare lichid frână autoturism

    Lichidul de frână este folosit în sistemele de frânare hidraulice pentru a întări forța acestora, atunci când șoferul acționează pedala de frânare. Nivelul optim al acestui lichid auto este foarte important în procesul de încetinire a autoturismului, în condiții de siguranță deplină.

    Link: Verificare lichid frână autoturism

  • Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

    Lichidul de răcire trebuie să fie întotdeauna și antigel. Acest fluid ajută lichidele din vehicul să nu înghețe la temperaturi foarte mici sau să fiarbă la temperaturi de peste 100° - situații des întâlnite pe timpul verii. Te așteptăm la Euromaster pentru înlocuire lichid răcire.

    Link: Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

  • Verificare generală autoturism

    Verificarea generală a autoturismului presupune identificarea problemelor tehnice, precum: sistem frânare, lichide, sistem iluminare, roți și anvelope, geometrie și diagnoză auto, prin verificarea computerului de bord al mașinii pentru a se realiza un istoric al erorilor înregistrate.

    Link: Verificare generală autoturism

  • Diagnoză computerizată autoturism

    Diagnoza unui autovehiculul se realizează cu un tester conectat la calculatorul autovehiculului, care monitorizează cu ajutorul senzorilor diverşi parametri (temperaturi, presiuni, cantităţi), ce influenţează sistemul pe care îl gestionează.

    Link: Diagnoză computerizată autoturism

  • Înlocuire becuri auto

    Ai nevoie de înlocuirea becurilor mașinii tale și cauți un service profesionist și eficient? Echipa noastră are experiență în înlocuirea becurilor auto și este aici să te ajute! Indiferent de tipul becului de care ai nevoie, suntem pregătiți să oferim servicii rapide și de înaltă calitate!

    Link: Înlocuire becuri auto

Domenii de activitate

Auto Service şi Reparatii
0748632886 0748-632-886 +40748632886

Map Intrarea Ciurului Nr. 1, Sector 4

Loading map...