Auto Service şi Reparatii Brașov

Euromaster Brașov

Auto Service şi Reparatii Brașov
Solicitați o ofertă

Adresă
Calea Feldioarei Nr. 75C
Place
500450  Brașov
Landline
0268 472 751
E-Mail
brasov.ro@euromaster.com
Website
www.euromaster.ro
Menu
www.euromaster.ro

Informaţi

Vă așteptăm în centrul nostru de service Euromaster Brașov, unitate a rețelei Euromaster. EUROMASTER este reţeaua europeană de service de anvelope şi întreţinere auto, leader al companiilor din domeniul său de activitate din Europa. Rețeaua activează în 18 ţări, operează în 2500 de centre - din care 800 din ele funcţionează în sistem de franciză. Euromaster colaborează și cu producătorii de anvelope consacrați și vă oferă anvelope pentru orice tip de vehicul (autoturisme, 4x4, camionete, camioane, utilaje agricole și industriale), aparținând unor mărci precum Michelin, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Pirelli, Goodyear etc., precum și piese și consumabile auto.

Keywords anvelope, baterie auto, anvelope iarna, cauciucuri iarna, anvelope vara, cauciucuri, michelin, jante, acumulatori auto, cauciucuri vara, jante aliaj, anvelope all season, anvelope iarna 205 55 r16, anvelope ro, cauciucuri iarna 205 55 r16, dot, antigel, anvelope vara 205 55 r16, cauciucuri all season, indice viteza anvelope, anvelope 205 55 r16, anvelope iarna 195 65 r15, anvelope ieftine, cauciucuri de vara, cauciucuri iarna 195 65 r15, euromaster, jante auto, 205 55 r16, 205 55 r16 iarna, cauciucuri de iarna, anvelope auto, michelin tires, service roti, verificare auto, auto pneu, tyre pressure, goodrich, michelin pilot sport 3 195 45 r16, bf goodrich, kleber, reparatie auto, michelin pilot sport 4, 195 55 r16 michelin, michelin all season, oferte anvelope, ulei motor, aer conditionat auto, schimb de ulei.

Evaluări

Această intrare nu a fost evaluat:

Opening hours

Opțiuni de plată

Visa , Cash , MasterCard

Produsele Noastre

  • Pachet Montaj Anvelope

    demontarea și montarea roții dejantarea și jantarea anvelopei perierea suprafețelor de sprijin echilibrarea electronică a roții controlul vizual al geometriei umflarea anvelopei la presiunea corectă.

    Link: Pachet Montaj Anvelope

  • Echilibrare anvelope

    Echilibrarea roților constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea roților se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi anvelopele.

    Link: Echilibrare anvelope

  • Hotel Anvelope

    Depozitate în hotelul de anvelope EUROMASTER, anvelopele dumneavoastră vor fi: protejate de lumină, într-un loc uscat și răcoros, într-o clădire care este în conformitate cu constrângerile tehnice impuse de sistemul de asigurare, departe de orice sursă producătoare de ozon.

    Link: Hotel Anvelope

  • Reparatie anvelopa (pana)

    La Euromaster, repararea și vulcanizarea anvelopelor constituie o adevărată operațiune tehnică, care vă permite să vă continuați drumul fără riscuri și fără griji. Principalele etape ale reparației: -curăţarea şi inspectarea în detaliu -pregătirea anvelopei -curăţarea cauciucului -aplicarea unei piese speciale numite „ciupercă” -testarea anvelopei sub presiune

    Link: Reparatie anvelopa (pana)

  • Schimb Valve cu senzor de presiune

    Valvele sunt adesea ignorate la schimbarea anvelopelor, iar aceasta este o mare greșeală. Valvele defecte sunt o cauză aproape la fel de frecventă a deflației anvelopelor ca și înțeparea acestora. Valvele de cauciuc trebuie înlocuite la fiecare schimbare a anvelopelor. În cazul valvelor metalice (frecvent utilizate cu jante de aluminiu), se recomandă înlocuirea cartușului valvei. Nu uitați nici de piulițele valvelor care împiedică pătrunderea murdăriei și umezelii în anvelopă. În caz contrar, sistemul nu își va mai îndeplini rolul și nu îl va avertiza pe șofer cu privire la anomaliile presiunii din anvelope. Fiți conștienți de faptul că nu fiecare service de anvelope poate gestiona corect sistemul TPMS, deoarece necesită instrumente și personal calificat. Așadar, apelați întotdeauna la un service auto cu personal calificat pentru înlocuirea valvelor cu senzor de presiune.

    Link: Schimb Valve cu senzor de presiune

  • Schimb senzor TPMS

    Senzorii TPMS sunt montați pentru a monitoriza presiunea din roți, fiind concepuți pentru a-i avertiza pe conducătorii auto atunci când presiunea scade sub cea recomandată de producătorul mașinii. Acești senzori au rolul de a monitoriza în continuu presiunea din anvelope, iar în momentul în care aceasta scade la unul sau la mai multe anvelope, un martor luminos se va aprinde în bord, atenționându-vă că există o problemă în acest sens. Ce mai trebuie să știți este faptul că există două tipuri de sisteme de monitorizare a presiunii în anvelope, acestea influențând direct procesul de schimbare a anvelopelor de vară cu cele de iarnă sau invers, și pe cel de înlocuire definitivă a anvelopelor.

    Link: Schimb senzor TPMS

  • Verificare Geometrie

    Geometria roţilor poate avea de suferit dacă treceţi cu maşina peste gropi, delimitatoare de viteză sau borduri. Aceasta poate duce la o uzură neuniformă a anvelopelor, senzaţia resimţită fiind aceea că maşina „trage” într-o parte. Pe de altă parte, consumul de carburant creşte, iar anvelopele se uzează prematur. Specialiştii Euromaster recomandă ca geometria să fie verificată periodic, dar şi după impactul cu bordura sau după trecerea peste o groapă sau peste delimitator de viteză, dacă viteza de deplasare a fost una mare.

    Link: Verificare Geometrie

  • Reglare Geometrie

    Reglarea geometriei vehiculului permite optimizarea ţinutei de drum şi a duratei de viaţă a anvelopelor. Geometria constă în controlul şi reglarea aliniamentelor celor 4 roţi ale vehiculului în funcţie de analiza uzurii pneurilor şi conform datelor furnizate de fabricantul automobilului. Tehnicienii noştri fac o inspecţie vizuală a geometriei tuturor maşinilor care intră în centrul de service şi propun reglajul acesteia dacă este necesar.

    Link: Reglare Geometrie

  • Presurizare cu azot

    Umplerea anvelopelor cu azot prelungește perioada de viață a anvelopelor dumneavoastră, diminuează consumul de combustibil și limitează riscul de explozie, implicând creșterea siguranței dumneavoastră. Umflarea anvelopelor cu azot permite păstrarea mai mult timp a unei presiuni optime sau lejer mai crescute, cu efectul scăderii consumului de carburant, deci obtinerea de economii. Azotul este folosit în anvelope pentru a evita pierderile de presiune, care rezultă în dezumflare. Motivul pentru care este folosit azotul îl reprezintă faptul că este uşor de produs, nu arde, nu are miros şi este în procent mare în componentă aerului atmosferic. Caracteristica azotului este gradul maxim de puritate, datorită căruia este posibil de a face șofatul sigur, deoarece presiunea din interiorul camerelor este uniform distribuită.

    Link: Presurizare cu azot

Domenii de activitate

Auto Service şi Reparatii
0268472751 0268-472-751 +40268472751

Map Calea Feldioarei Nr. 75C

Loading map...