Auto Service şi Reparatii Baia Mare

Euromaster Tenet 1

Auto Service şi Reparatii Baia Mare
Solicitați o ofertă

Adresă
Bulevardul Regele Mihai I al României Nr. 44
Place
430013  Baia Mare
Landline
0262 223 070
E-Mail
service@tenet.ro
Website
tenet.ro
Menu
tenet.ro

Informaţi

Vă așteptăm în centrul nostru de service Euromaster Tenet 1, unitate independentă care operează în regim de franciză a rețelei Euromaster. EUROMASTER este reţeaua europeană de service de anvelope şi întreţinere auto, leader al companiilor din domeniul său de activitate din Europa. Rețeaua activează în 18 ţări, operează în 2500 de centre - din care 800 din ele funcţionează în sistem de franciză. Euromaster colaborează și cu producătorii de anvelope consacrați și vă oferă anvelope pentru orice tip de vehicul (autoturisme, 4x4, camionete, camioane, utilaje agricole și industriale), aparținând unor mărci precum Michelin, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Pirelli, Goodyear etc., precum și piese și consumabile auto.

Keywords Anvelope, baterie auto, anvelope iarna, cauciucuri iarna, anvelope vara, cauciucuri, cauciucuri vara, Michelin, Jante, jante aliaj, anvelope all season, anvelope iarna 205 55 r16, anvelope ro, cauciucuri iarna 205 55 r16, dot, antigel, anvelope vara 205 55 r16, cauciucuri all season, indice viteza anvelope, anvelope 205 55 r16, anvelope iarna 195 65 r15, anvelope ieftine, cauciucuri de vara, cauciucuri iarna 195 65 r15, euromaster, jante auto, 205 55 r16, 205 55 r16 iarna, anvelope auto, michelin tires, service roti, verificare auto, auto pneu, tyre pressure, michelin pilot sport 3 195 45 r16, bf Goodrich, kleber, reparatie auto, michelin pilot sport 4, 195 55 r16 michelin, michelin all season.

Evaluări

Această intrare nu a fost evaluat:

Opening hours

Opțiuni de plată

Visa , Cash , MasterCard

Products And Services

 • Reparații anvelope (pană) autoturism

  Servicii de reparare/vulcanzire anvelope: Pana de cauciuc, Dezlipirea anvelopei, Cangrenarea anvelopei. Metode de reparare a anvelopelor perforate sau tăiate la Euromaster: Reparația prin interior la rece, Reparația prin interior la cald, Reparația prin exterior.

  Link: Reparații anvelope (pană) autoturism

 • Presurizare cu azot anvelope autoturism

  Umplerea anvelopelor cu azot permite păstrarea pentru mai mult timp a unei presiuni optime, cu efectul scăderii consumului de carburant. Azotul este preferat pentru presurizare deoarece este uşor de produs, nu arde, nu are miros şi este regăsit în compoziția aerului atmosferic într-un procent semnificativ.

  Link: Presurizare cu azot anvelope autoturism

 • Hotel de anvelope autoturism

  Depozitate în hotelul de anvelope EUROMASTER, anvelopele dumneavoastră vor fi: - protejate de lumină; - într-un loc uscat și răcoros; - într-o clădire care este în conformitate cu constrângerile tehnice impuse de sistemul de asigurare; - departe de orice sursă producătoare de ozon.

  Link: Hotel de anvelope autoturism

 • Pachet montaj anvelope autoturisme

  Pachetul de montare a anvelopelor include: - demontarea și montarea roții - dejantarea și jantarea anvelopei - perierea suprafețelor de sprijin - echilibrarea electronică a roții - controlul vizual al geometriei - umflarea anvelopei la presiunea corectă.

  Link: Pachet montaj anvelope autoturisme

 • Echilibrare anvelope autoturism

  Echilibrarea roților constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. La Euromaster, echilibrarea roților se face în mod sistematic atunci când vă schimbaţi anvelopele.

  Link: Echilibrare anvelope autoturism

 • Demontare/montare anvelope camion

  Demontarea/Montarea anvelopelor de camion este o operaţiune ce trebuie realizată de profesionişti, atât în cazul înlocuirii unei anvelope uzate, cât şi în cazul uneia crăpate. La Euromaster, acest serviciu este asigurat cu echipament şi utilaje speciale, de către tehnicieni experți.

  Link: Demontare/montare anvelope camion

 • Echilibrare anvelope camion

  La Euromaster, tehnicienii noştri efectuează echilibrarea anvelopelor de fiecare dată când ele sunt înlocuite. Echilibrarea elimină vibraţiile roţilor, asigură o deplasare mai confortabilă, randament kilometric crescut, uzură redusă a componentelor (pivoţi, bieletă) ca urmare a vibraţiilor scăzute.

  Link: Echilibrare anvelope camion

 • Permutare şi întoarcere pe jantă anvelope camion

  Permutarea şi întoarcerea anvelopelor pe jantă este un mod eficient de a reduce uzura neuniformă. Prin schimbarea roților între ele, potrivit schemei permutării anvelopelor la vehicule, uzura benzii de rulare poate fi distribuită în mod egal (simetric), reducând astfel uzura neuniformă.

  Link: Permutare şi întoarcere pe jantă anvelope camion

 • Recanelare

  Recanelarea este o operaţiune care reproduce profilul iniţial al anvelopei de camion, prelungind potenţialul de aderenţă a anvelopei şi păstrând performanţele sale. Operaţiunea este autorizată de codul rutier, recomandată de producători şi permite o creştere importantă a randamentului kilometric.

  Link: Recanelare

 • Reșapare

  Reșaparea este procesul de remanufacturare conceput pentru a extinde durata de viață utilă a anvelopelor. Reșaparea începe cu o inspecție de siguranță a anvelopei. Banda de rulare veche este îndepărtată și o bandă de rulare din cauciuc nouă este aplicată.

  Link: Reșapare

 • Reparaţii anvelope camion

  Atunci când este nevoie ca anvelopele să fie reparate, recomandăm să le aduceţi într-un service autorizat. La Euromaster, anvelopele vor fi reparate numai după o examinare atentă. Repararea la cald permite reutilizarea anvelopei şi menţine posibilităţile de reşapare.

  Link: Reparaţii anvelope camion

 • Demontare/montare anvelope anvelope agricole

  La Euromaster, vă punem la dispoziţie personal calificat şi materialele necesare pentru anvelopele vehiculelor dvs. De asemenea, în service-urile noastre veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a schimba anvelopele utilajelor agricole.

  Link: Demontare/montare anvelope anvelope agricole

 • Reparaţii anvelope agricole

  Reparaţiile anvelopelor agricole trebuie evaluate şi efectuate de către specialişti. La Euromaster, toate reparaţiile la cald efectuate sunt garantate să reziste la presiune, încălzire, rulare şi uzură.

  Link: Reparaţii anvelope agricole

 • Reparaţii anvelope industriale

  Reparaţiile anvelopelor industriale trebuie evaluate şi efectuate de către specialişti. La Euromaster, toate reparaţiile la cald efectuate sunt garantate să reziste la presiune, încălzire, rulare şi uzură.

  Link: Reparaţii anvelope industriale

 • Demontare/montare anvelope industriale

  La Euromaster, vă punem la dispoziţie personal calificat şi echipamentul necesar pentru anvelopele vehiculelor dvs. La noi veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a schimba anvelopele vehiculelor industriale pentru construcţii civile, terasament sau manutanţă.

  Link: Demontare/montare anvelope industriale

 • Înlocuire acumulatori auto

  Bateria de acumulatoare constituie sursa de energie necesară pentru pornirea motorului și alimentarea consumatorilor electrici ai automobilului. La Euromaster dispunem de o gamă diversificată de baterii auto, indiferent de amperaj sau tipul vehiculului.

  Link: Înlocuire acumulatori auto

 • Testare acumulatori auto

  Diagnosticul regulat al bateriei este unul dintre modurile de îngrijire a stării sale. La Euromaster verificăm bateria și martorul bateriei, dacă este pe culoarea verde. În caz contrar, vom înlocui bateria veche cu una nouă, astfel încât mașina dvs. să funcționeze în cei mai buni parametri.

  Link: Testare acumulatori auto

 • Încărcare cu freon sistem AC autoturism

  Încărcarea cu freon a instalației de AC trebuie efectuată anual, înainte de începerea sezonului cald, dar și în anumite situații specifice: când senzația de răcoare din mașină nu mai este la fel de sesizabilă sau dacă pare mai cald decât ar trebui să fie la o anumită temperatură pe care ați setat-o.

  Link: Încărcare cu freon sistem AC autoturism

 • Ștergătoare parbriz autoturism

  Ştergătoarele auto trebuie să fie înlocuite în fiecare an, fie înaintea iernii - deoarece soarele puternic de vară le-a afectat, fie înaintea verii - deoarece substanțele de dezghețare și din timpul iernii au contribuit la degradarea materialului din care sunt fabricate ștergătoarele.

  Link: Ștergătoare parbriz autoturism

 • Verificare lichid frână autoturism

  Lichidul de frână este folosit în sistemele de frânare hidraulice pentru a întări forța acestora, atunci când șoferul acționează pedala de frânare. Nivelul optim al acestui lichid auto este foarte important în procesul de încetinire a autoturismului, în condiții de siguranță deplină.

  Link: Verificare lichid frână autoturism

 • Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

  Lichidul de răcire trebuie să fie întotdeauna și antigel. Acest fluid ajută lichidele din vehicul să nu înghețe la temperaturi foarte mici sau să fiarbă la temperaturi de peste 100° - situații des întâlnite pe timpul verii. Te așteptăm la Euromaster pentru înlocuire lichid răcire.

  Link: Verificare lichid răcire (antigel) autoturism

 • Verificare lichid răcire (antigel) camion

  Lichidul de răcire trebuie să fie întotdeauna și antigel. Acest fluid ajută lichidele din vehicul să nu înghețe la temperaturi foarte mici sau să fiarbă la temperaturi de peste 100° - situații des întâlnite pe timpul verii. Te așteptăm la Euromaster pentru înlocuire lichid răcire.

  Link: Verificare lichid răcire (antigel) camion

Domenii de activitate

Auto Service şi Reparatii
0262223070 0262-223-070 +40262223070

Map Bulevardul Regele Mihai I al României Nr. 44

Loading map...